Είμαστε μια ανοιχτή Πλατφόρμα ελεύθερης έκφρασης για Ιντερνετικό Ραδιόφωνο και Ιντερνετική τηλεόραση με απεριόριστα καναλάκια και άπειρες εκπομπές.
Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει ζωντανή ( ή μή ) εκπομπή, για οποιοδήποτε θέμα, οποιαδήποτε στιγμή, από όποιο σημείο του πλανήτη θέλει με μια απλή εγγραφή ( αρκεί φυσικά να τσεκάρει ότι συμφωνεί με τους όρους χρήσης.)
Επίσης μπορεί να μοιραστεί την οθόνη με τους θεατές ή να έχει κι άλλους καλεσμένους δίπλα του αξιοποιώντας έτσι το σύστημα ανοιχτού Video sharing ( Δημόσιων Βιντεοκλήσεων ) που προσφέρουμε για τις ζωντανές εκπομπές.
Φανταστείτε τις απεριόριστες εφαρμογές και δυνατότητες που έχει ένα τέτοιο μέσο σε Ενημερωτικό / Πληροφοριακό / Ψυχαγωγικό / Καλλιτεχνικό / Εκπαιδευτικό / Οικονομικό / Πολιτικό / Αθλητικό / Θρησκευτικό / Κοινωνικό / Γνωριμιών / και Φιλανθρωπικό επίπεδο, και άλλα πολλά.
Στόχος μας πάνω απ’ όλα είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των χρηστών. Η Ομάδα μας και τα ιδρυτικά στελέχη της Πλατφόρμας, σας καλωσορίζουν και σας εύχονται κάθε επιτυχία.