Έρευνα & Υγεία

Περιγραφή Εκπομπής

 Είναι μια εκπομπή στο ίντερνετ (web radio-tv) του Κωνσταντίνειου Ερευνητικού Κέντρου Μοριακής Ιατρικής και Υγείας που συντονίζει ο Δρ. Ιωάννης Τολιόπουλος και ο Δρ. Στέργιος Οικονομίδης.

Η εκπομπή αυτή είναι πρωτοποριακή για τα Ελληνικά και τα παγκόσμια δεδομένα γιατί δεν θα γίνεται από δημοσιογράφους ή παραγωγούς, αλλά από αυθεντικούς πετυχημένους επιστήμονες παγκόσμιας εμβέλειας με διακρίσεις με σκοπό την ενημέρωση-προβολή όλων των δομών της υγείας που απασχολούν τον πλανήτη πάντα με τεκμηριωμένη βιβλιογραφία.

  1.  Θα παρουσιάζει ένα θέμα υγείας με καλεσμένο καθηγητή πανεπιστημίου, γιατρό ή θεραπευτή ή επαγγελματία υγείας από την Ελλάδα ή ακόμα και από το εξωτερικό.
  2.  Θα επιτρέπει ερωτήσεις, σχόλια, καυστικές παρεμβάσεις από τους ακροατές σε όλο τον πλανήτη είτε ζωντανά είτε μέσω μηνυμάτων.
  3.  Θα παρουσιάζει τελευταίες ερευνητικές ανακαλύψεις σε θέματα υγείας που θα βοηθήσουν τον απλό πολίτη να βελτιώσει την υγεία του και τον τρόπο ζωής του.

Το Κωνσταντίνειο Ερευνητικό Κέντρο με το υψηλό ήθος και την δεοντολογία που το διακρίνει δεν διαχωρίζει την επιστήμη σε κλασσική ή εναλλακτική ΠΑΡΑ ενώνει και στηρίζει όλη αυτή την γνώση σαν μια ενιαία και τεκμηριωμένη επιστήμη.

Για περισσότερες Πληροφορίες στο εmail του κέντρου μας. konstantinioncenter@hotmail.com

Η ιστοσελίδα του Κωνσταντίκειου Ερευνητικού Κέντρου ειναι  www.konstantinioncenter.org

 

Επικοινωνία με την Εκπομπή :

13 + 7 =